Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Feesten

Uw huwelijksfeest, verjaardag of personeelsfeest volledig door ons verzorgd. Landvast biedt mogelijkheden voor feesten tot 250 personen. De diverse zalen kunnen aan uw specifieke wensen worden aangepast. De catering wordt altijd in eigen huis, vanuit een professioneel bemande keuken verzorgd. Landvast is ook door de Gemeente Alblasserdam aangewezen als de locatie waar de huwelijksplechtigheid zelf mag plaatsvinden. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee!

Landvast heeft drie zalen beschikbaar voor feesten:

De Salon is een ruimte van 135 m2 op de bovenste etage met een mooi panoramaraam met uitzicht op rivier de Noord. De zaal grenst aan de Lounge en heeft ook toegang tot het buiten balkon. Geschikt voor feesten vanaf 50 personen tot maximaal 100, afhankelijk van de opstelling en de gewenste hoeveelheid zitplaatsen en statafels. Technische voorzieningen, zoals licht-geluid en podium behoren tot de mogelijkheden.

De Royaal, de grote beneden zaal van 335m2 ligt gemiddeld zo'n 2 meter onder water, maar daar merkt u niets van! Het is een multifunctionele zaal met een vlakke vloer. Een podium is in afmetingen en hoogte verstelbaar. In de zaal is een grote bar aanwezig. In een opstelling met tafels en stoelen geschikt voor maximaal 200 personen.

De Panorama zalen hebben veel daglicht en uitzicht op de "Dam". Panorama 1 van 60 m2 en Panorama 2 van 71 m2 zijn apart geschikt voor bijeenkomsten van 20 tot 30 personen. Met de goed geïsoleerde tussenwand geopend zijn Panorama 1 & 2 ook als geheel te gebruiken voor feestjes tot en met 60 personen. De ligging van deze zaal is op een zeer rustige plaats in het gebouw en daardoor zeer geschikt voor een besloten feest of verjaardag.

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via aanvraag@landvast.nl of 078 6912923