Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje in Landvast! Voor € 2,00 extra per kindje gaan jullie naar de film en staat er voor de kinderen in de pauze een leuke mand klaar met een pakje appelsap, een zakje popcorn, een lolly, een speeltje en een kadootje voor de jarige. Grote mensen betalen het normale tarief voor een filmkaartje en kunnen eventueel zelf een kopje koffie of iets anders kopen. Natuurlijk is het mogelijk om in Landvast kadootjes uit te pakken. Het is niet mogelijk om zelf eten of drinken mee te nemen.

Op woensdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagmiddag draaien er altijd kinderfilms. Over het algemeen draait er een vroege middagvoorstelling rond 13.15 uur en een late middagvoorstelling rond 15.30 uur. De precieze programmering is meestal anderhalve week van te voren bekend. Via deze website kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, dan krijgt u een mailtje zodra de nieuwste programmering online gaat en u er dus ook voor kunt reserveren.

De minimum deelname is 6 kinderen. Reserveringen voor kinderfeestjes kunnen uitsluitend telefonisch (078-6912923) gemaakt worden.

Wil je een leuke uitnodiging downloaden voor je vriendjes of vriendinnetjes, we hebben er een paar: