Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Cinema Royaal

De plannen waren er al voor de coronacrisis, maar zijn nu eindelijk een feit. Landvast heeft er een prachtige multifunctionele bioscoopzaal bij: Cinema Royaal. Met het beeld, geluid en de programmering van deze zaal doen we recht aan al onze filmliefhebbers.

Voorop staat dat naar de film gaan in Cinema Royaal, altijd een gezellige avond of middag uit is. De zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het bestellen van een drankje of lekkere hapjes vanaf de wisselende ‘Royale’ menukaart, kan via een medewerker of eenvoudig via de telefoon worden doorgegeven. We serveren de bestelling natuurlijk aan uw tafeltje. Tijdens de voorstelling serveren we niet, om de andere bezoekers niet te storen in hun filmbeleving. Na afloop van de film draait u gerust de stoelen wat bij om gezellig nog wat na te praten.

In de maand juni mogen we 30 gasten per voorstelling ontvangen. Het programma is gevuld met veel verschillende try-out voorstellingen voor try-out tarieven, waarbij we de mening van onze gasten zeer op prijs stellen.

Mogen we u binnenkort verwelkomen?

P.s. Hier vindt u de recensie van acteur Martijn Lakemeier over de eerste try-out voorstelling in Cinema Royaal.