Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Cinema Royaal

De plannen waren er al voor de coronacrisis, maar zijn nu versneld een feit geworden. Landvast heeft er een prachtige multifunctionele bioscoopzaal bij: Cinema Royaal. Met het beeld, geluid en de programmering van deze zaal doen we recht aan al onze filmliefhebbers. En zeker op het gebied van de corona maatregelen is het afstand houden hier een stuk makkelijker.

Voorop staat dat naar de film gaan in Cinema Royaal, altijd een gezellige avond of middag uit is. De zaal is ingericht met grote, luxe rode fauteuils die elk voorzien zijn van een eigen tafeltje. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het bestellen van een drankje of lekkere hapjes vanaf de wisselende ‘Royale’ menukaart, kan via een medewerker en we serveren de bestelling natuurlijk aan uw tafeltje. Alleen tijdens de hoofdfilm serveren we niet om de bezoekers niet te storen in hun filmbeleving. 

De deuren van Cinema Royaal zijn minimaal 30 minuten voor aanvang van de film al geopend zodat u rustig plaats kunt nemen, wij adviseren een ieder ook om ongveer 30 minuten voor aanvang aanwezig te zijn. Op die manier hebben wij voldoende tijd om iedereen voor aanvang van de film te kunnen bedienen.

We hanteren een iets hogere toegangsprijs en geven geen kortingen, maar voor deze prijs is het wel een maximale en zeer relaxte filmbeleving.

Hopelijk mogen we u binnenkort (weer) verwelkomen! 

Onderstaande films worden ook vertoond in Cinema Royaal. Controleert u goed bij de dag en tijdstip om welke voorstelling het gaat. 

Door de multifunctionaliteit van de zaal is er een wisselend programma. Het kan ook voorkomen dat er daardoor geen voorstellingen zijn.

 

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende

Nieuwsbrieven