Film & Eten

Voorheen betaalde u direct bij het reserveren voor film en eten het totaalbedrag (exclusief drankjes en eventuele extra's). Vanaf 1 februari reserveert u via de website een kaartje voor de film én gelijk een tafeltje.
Online betaald u alleen voor het bioscoopkaartje. Het eten rekent u tegenwoordig na afloop apart af bij de kassa van Kraan 3. 

Op vrijdag hebben een leuk/lekkere combinatie met Film & Eten.  Bij het reserveren van uw filmtickets kunt u ook een tafel reserveren in ons Kraan3 restaurant op de 3e etage. Wij zorgen dan dat u op tijd gegeten heeft om van de film te genieten.

Allereerst een kleine amuse van het huis om u van harte welkom te heten! U kunt een keuze maken uit onderstaande gerechten, bij de gerechtjes om te delen adviseren wij twee gerechtjes per persoon. Apart afrekenen is alleen mogelijk als de bediening voldoende tijd heeft. Eet smakelijk!

U kunt voor de vroege en de late avondvoorstellingen eten (of na de late middagvoorstellingen). Wij raden aan om op de dag zelf ongeveer 2 uur voor de start van de film aanwezig te zijn. Eerder mag altijd, later liever niet, want dan kunnen we niet garanderen dat u op tijd in de film zit. Indien u na afloop heeft gereserveerd kunt u na de film direct aan tafel.

Mocht u vragen hebben, dan mag u ons altijd bellen op 078-6912923.

Wij wijzigen met regelmaat onze menukaart (en hopen hem dan niet te vergeten op de site te plaatsen ;-).