Film van de Week

Wij programmeren elke week een film uit het niet commerciële circuit, dit is in genre zeer variërend, maar altijd de moeite waard. Films met een laagje meer. Een film met een goed verhaal, meer diepgang en niet bang om soms een gevoelig thema aan te snijden. Films waarbij u wordt verwonderd of die emoties bij u oproepen. Maar ook heerlijk grappige films of juist ontluisterend spannend.

Elke maandagmiddag om 14.30 uur, maandagavond om 20.00 uur, dinsdagmiddag 14.00 uur en dinsdagavond om 21.00 uur hebben wij speciaal ruimte gereserveerd voor deze films. We plannen de films zonder pauze, tenzij het een extra lange voorstelling is. Als de verwachtingen hoog zijn wordt de film ook op andere dagen geprogrammeerd. De programmering wordt ook maandelijks bekend gemaakt, dus men weet ruim van te voren welke mooie film er vertoond wordt.

Ook mogen de bezoekers mee beslissen. De bezoekers die aangemeld zijn op de Film van de Week nieuwsbrief krijgen bij het bekend maken van de programmering drie film suggesties voorgelegd en zij mogen vervolgens stemmen. De film met de meeste stemmen sluit de maand af. Een vaste groep bezoekers bezoeken bijna wekelijks deze films en praten na afloop met elkaar onder het genot van een hapje en of drankje in onze bar Kraan 3 op de 3e etage.

Wilt u automatisch de Film van de Week per mail ontvangen. Wij sturen maandelijks de programmering in een speciale nieuwsbrief. Laat uw e-mailadres hieronder achter en selecteer de nieuwsbrief 'Film van de Week'

Op de hoogte blijven?
Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief

Volgende

Nieuwsbrieven