Vaste Landvast Gast Pas

Altijd met korting naar de film?

“Voor de prijs minder dan een filmkaartje 10 keer met korting naar de film?
Dit is mogelijk met de Vaste Landvast Gast Pas!”


Met ingang van 28 maart 2022 beschikt Landvast over een nieuwe (digitale) pas,
de Vaste Landvast Gast Pas
Speciaal voor trouwe bezoekers, of bezoekers die trouw willen worden bieden we nu een nieuwe kortingsmogelijkheid aan. Voor €10,- kunt u 10 keer met €2,- korting naar de film.
Hierbij is de pas niet persoonsgebonden. Dus u kan er ook een aanschaffen voor het hele gezelschap. Of gaat u vaak met uw vriend(inn)en naar de film dan kan dit een handige manier zijn om met korting te gaan.
Wat ook nog heel fijn is, is dat u de korting per direct ook bij online reserveringen kunt verwerken. Dus u hoeft niet meer apart langs de receptie.

Vanuit duurzaamheidsoogpunt hebben we besloten om de pas volledig digitaal te maken. U kunt de pas eenvoudig in uw gratis online account koppelen en bij elke ticket kunt u kiezen of u de korting wilt gebruiken. 
Even alle voordelen op een rij.

✓ Online inwisselbaar
✓ Online aan te schaffen én op te waarderen
✓ Tegoed is een jaar geldig
✓ Niet persoonsgebonden, dus 1 pas voor het hele gezelschap
✓ Bruikvoor voor alle reguliere filmvoorstellingen* in alle zalen
✓ Ook geldig voor Opera, Kunst of muziekvoorstellingen

* De Vaste Landvast Gast pas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. Ladiesnights, premières, kinderfeestjes, peutervoorstellingen en film & eten.

Voorwaarden Vaste Landvast Gast Pas:

1. De Vaste Landvast Gast Pas is een 10-rittenkaart die gebruikt kan worden op onze website of (digitaal) getoond aan de receptie. Voor deze pas betaalt u € 10,- en hiermee krijgt u 10 keer € 2,- korting voor een reguliere filmvoorstelling

2. De korting wordt verwerkt op de standaard ticketprijs. Eventuele toeslagen (3D, XL-voorstellingen) blijven ongewijzigd. Wel bent u alsnog goedkoper uit.

2. De Vaste Landvast Gast Pas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. Ladiesnights, premières, kinderfeestjes en peutervoorstellingen.

3. De Vaste Landvast Gast Pas is niet te combineren met andere kortingen zoals 65+, studenten, minder valide of speciale Landvast kortingsacties. Ook is de pas niet te combineren met de Landvast Kadobon of speciale filmbonnen vanuit bijvoorbeeld de OKA of SWA.

3. De Vaste Landvast Gast Pas heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na aanschaf. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte ritten kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

4. De Vaste Landvast Gast Pas is niet persoonsgebonden. 

5. Landvast behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.