Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Tarieven en kortingen

De toegangsprijzen voor reguliere voorstellingen liggen tussen de €7,00 en €11,00. Voor Cinema Royaal hanteren wij een iets hoger tarief.

Voor 3D-films geldt een toeslag van €1,50 voor het gebruik en schoonmaken van de 3D-brillen.

Senioren (65+), mensen met recht op een rolstoelplaats, studenten op vertoon van een studentenpas, houders van een cultuurkaart en houders van de vrijwilligerspas ontvangen € 1,00 korting op reguliere avondvoorstellingen.
Voor alle voorstellingen is de 'bodemprijs' €7,00 (voor Peutervoorstellingen is dit €5,00). Let op: Deze korting geldt niet bij onze Cinema Royaal-voorstellingen.

Leden van de filmclub@landvast betalen, op vertoon van hun lidmaatschapspas, €9,00 voor voorstellingen uit het filmclub@landvastprogramma.

Landvast Cinema is aangesloten bij de Nationale Bond van Bioscoopexploitanten. De nationale bioscoopbon en de MaDiWoDobon kunnen bij ons ingewisseld worden, net als de filmbonnen die uitgegeven worden door de bond (bijvoorbeeld de groene filmbon die via de postcodeloterij soms verstrekt wordt). De (blauwe) filmcadeaupas en de (rode) bioscoop cadeau card zijn helaas niet bij ons inwisselbaar.