Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Het is 1 juni geweest!

Op dit moment is onze programmering van 1 t/m 10 juni te zien op de website. Reserveren kan zowel telefonisch als online via www.landvast.online/reserveren. Wij behandelen de reserveringsaanvragen zo snel mogelijk en op volgorde van binnenkomst. Bij het reserveren online zijn uw kaarten pas zeker als u een bevestigingsmail met de betaallink krijgt.

We houden ons uiteraard aan alle voorschriften van het RIVM, de veiligheidsregio en het protocol dat is gemaakt door de bioscoopbond.

We wijzen u er graag op dat onze voorstellingen, voorlopig, zonder pauze zijn; Bij de avondvoorstellingen van 18.30 en 21.00 uur geldt dat er vanaf een uur voorafgaand aan de film wat gedronken kan worden in onze bar, na afloop alleen als er ruimte is. Bij de voorstelling van 19.45 uur kan zowel voorafgaand als na afloop iets gedronken worden.

Op vrijdag gaan we uiteraard door met Film & Eten. Dit kan alleen voorafgaand aan de voorstellingen van 18.30 en 21.00 uur (dus niet voor de voorstelling van 19.45 uur).

Ook zijn we weer gestart met de Filmclub! We beginnen met een aantal voorstellingen die u, door onze tijdelijke sluiting, heeft moeten missen. Op dinsdagmiddag om 14.00 uur is er een extra voorstelling om zoveel mogelijk gasten de mogelijkheid te geven om deze mooie films bij ons te kunnen zien.

In het kader daarvan hebben we ook heel hard gewerkt aan een extra bioscoopzaal, beneden in onze theaterzaal. Onder de noemer Cinema Royaal gaan we hier film vertonen, met net dat beetje meer. Denk aan de nieuwste films bekijken in luxe stoelen, met een hapje en drankje voor tijdens de film, wel pauze en dat met geweldig beeld en geluid. We gebruiken hiervoor de projector uit cinema 1.In cinema 1 hebben namelijk een nieuwe projector!

Voor alle voorstellingen geldt een maximum aantal bezoekers van 30.

#hopelijktotsnel