Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Wat is Thuis@Landvast?

Sinds de eerste lockdown heeft Landvast al diverse online activiteiten opgezet. Zoals Landvast op zijn eigen website schrijft is de missie van Landvast  ‘Landvast verbindt!’

Landvast verbindt letterlijk de haven aan het centrum, maar het gaat ook over de functie van Landvast voor Alblasserdam en de regio. Het doel is dat iedereen zich thuis kan voelen bij Landvast. Landvast vervult als ontmoetings- en activiteitenplek een cruciale rol in het bij elkaar houden, het verbinden, van de Alblasserdamse samenleving. Door het gastvrij huisvesten van zoveel mogelijk Alblasserdamse en regionale verenigingen en het aanbieden van brede activiteiten voor iedereen.

Doelstellingen die door corona en het meermalig moeten sluiten moeilijk uitvoerbaar zijn. Daarom heeft Landvast gekozen om online activiteiten aan te bieden om zo toch deze (juist nu) zo belangrijke rol te kunnen blijven spelen. Mede dankzij het beschikbaar stellen van de benodigde apparatuur door Plaisier Audiovisueel heeft Landvast dit kunnen doen. Uiteraard hoopt Landvast, net als iedereen, weer terug te kunnen naar de oude situatie. Maar mocht de situatie daarom vragen dan zullen zij hun missie op andere manieren blijven uitvoeren.