Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Thuis@Landvast gaat door!

Elke zaterdag een leuke activiteit

27 februari: Online theaterdiner

Het theaterdiner is ondertussen een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, dus wordt het dit jaar een online versie.

Op 27 februari a.s. een theaterdiner met input van onder andere Ray Sanders & Yvonne Bochanen, The Occasionals, Maarten Peeters, Konraad den Boef, Richard Groenendijk, Melanie en Marco Meijdam. Het programma zal bestaan uit live optredens van de lokale artiesten, aangevuld met content van de overige artiesten (met toestemming).

Om het plaatje compleet te maken kunt u in de webshop (www.landvast.nl/webshop) een viergangendiner bestellen om thuis te nuttigen. Onze chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding. Er is de keuze uit een vlees, vis of vegetarische variant van het menu.

Het theaterdiner is te volgen via Zoom, dit maakt de avond interactief. Zo kunt u bijvoorbeeld laten zien hoe het menu er bij u uitziet. Vanaf 18.00 uur kunt u inloggen, de inloggegevens vindt u bij het menu.

In onze webshop zijn de menu's te bekijken en te bestellen. Op zaterdag 27 februari zijn de menu's op te halen tussen 15.00 en 17.00 uur. Indien dit voor u lastig is, komen we het menu aan huis bezorgen (dit kunt u aangeven in een mail naar ilonka@landvast.nl). Daarnaast is het ook mogelijk om alléén het viergangenmenu of alléén de zoomlink bestellen.

Heeft u nog vragen, schroom niet om ons te bellen (078-6912923) of te mailen (ilonka@landvast.nl). 

Wie weet tot de 27e en hopelijk kunnen we u snel weer ontvangen bij een "ouderwets" theaterdiner.