Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 okt 2020

Laatste nieuws omtrent Coronamaatregelen


Laatste update:
Donderdag 19 november 14:00 uur
We mogen onze bioscoopdeuren vanaf deze dag weer openen. Het maximaal aantal bezoekers is 30 per zaal. De horeca is nog gesloten, u kunt wel een snackpakket bestellen in onze webshop.
 
Zondag 15 november 12:00 uur
Afgelopen vrijdag heeft Mark Rutte bekend gemaakt dat o.a. de bioscopen weer open mogen. Wij gaan hier uiteraard nog steeds vanuit. Vanaf donderdag 19 november kunnen wij u weer ontvangen. We hebben inmiddels onze filmprogrammering weer online staan en u kunt weer reserveren.
 
Dinsdag 10 november 16:45 uur
Minister De Jonge van Volksgezondheid denkt dat volgende week o.a. de bioscopen weer open mogen. De dagelijkse cijfers van de corona besmettingen laten al enkele dagen een daling zien. Het is nog niet zeker, maar wij gaan er vanuit dat we u vanaf 19 november weer mogen verwelkomen. Zodra er meer duidelijk is kunt u het uiteraard hier na lezen.
 
Woensdag 4 november 12:54 uur
Landvast is op donderdag 5 november gesloten. We zullen dan ook niet telefonisch bereikbaar zijn.
Vanaf 6 november t/m 18 november is onze balie/receptie van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00  t/m 12.00 uur. Hier kunt u terecht voor vragen of het retourneren van tickets. 
 
Elke werkdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00 t/m 17.00 uur via 078-6912923. Vragen kunnen ook per e-mail naar info@landvast.nl. Tot en met 18 november zijn de bioscoopzalen en alle overige ruimtes gesloten. Er zullen tevens geen activiteiten of evenementen plaats vinden in deze periode.

Zodra er wijzigingen zullen plaats vinden kunt u dit op deze pagina terug vinden.
 
Dinsdag 3 november 20.00 uur

In verband met de nieuwe aanvullende maatregelen per 4 november 22.00 uur, is door het kabinet besloten dat bioscopen wederom tijdelijk hun deuren moeten sluiten.

Uiteraard passen wij de filmprogrammering voor 4 november aan. De laatste twee voorstellingen van woensdagavond 4 november, Honest Thief (20.45 uur) en The Racer (21.00 uur), zullen komen te vervallen. 

De overige voorstellingen van woensdag 4 november worden gewoon vertoond volgens het programma.

Heeft u al reeds tickets gereserveerd én betaald voor voorstellingen na 4 november dan storten wij het aankoopbedrag naar u terug. Geeft u ons alstublieft even de tijd om dit administratief te verwerken.

Heeft u tickets aan de balie gekocht dan kunt u deze tijdens kantooruren retourneren.

 
Woensdag 21 oktober 14:30 uur
Ondanks dat we zeer goede voorzorgsmaatregelen hebben genomen en er van overtuigd zijn dat het kopen van een consumptie bij ons veilig is, mogen wij geen drinken of snacks vanuit onze shop/counter meer verkopen. De veiligheidsregio's hebben besloten dat de shops in alle bioscopen moeten sluiten.
 
Omdat we je toch een fijn bezoek aan een van onze vele films gunnen hebben we besloten dat je tijdelijk een eigen snack (zakje M&M's, chips of iets dergelijks) en/of een flesje drinken (uiteraard alcohol vrij) zelf mee mag nemen.
 
Dinsdag 20 oktober 17:00 uur
Zojuist hebben wij bericht gehad van de Nationale Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) in reactie op het wel of niet open houden van de shop voor de verkoop van consumpties. Hierop heeft de voorzitter van het veiligheidsberaad, Hubert Bruls, het volgende medegedeeld.
"Volgens de aanwijzing van het kabinet en de daaruit volgende noodverordeningen zijn eet - en drinkgelegenheden ook in bioscopen verboden. Zonder uitzondering. Dus ook verkooppunten van frisdranken en snoepgoed zijn niet toegestaan."
 
De NVBF heeft verwoede pogingen gedaan om een ander besluit dan dit te krijgen. Maar helaas, met ingang van dit moment is dus helaas ook onze shop/counter gesloten. Het spijt ons zeer.
 
Woensdag 14 oktober 17.00 uur
Op dit moment zijn we hard bezig om alle maatregelen die wij voor ons multifunctionele cultureel centrum in acht moeten nemen in kaart te brengen. Dit duurt helaas wat langer dan gedacht. Voor nu hebben we de volgende aanpassingen die we alvast met u kunnen en willen delen.
 
Kraan 3 is vanaf woensdagavond 22.00 uur gesloten en zal gesloten blijven zolang de maatregelen van kracht zijn. Ook is ons arrangement Film & Eten op de vrijdagavond niet meer mogelijk.

Onze Cinema’s blijven open, het maximaal aantal personen per zaal is 30. De shop/counter blijft open voor verkoop snoep/dranken. Echter zullen er geen alcoholische dranken meer verkocht worden.
Cinema Royaal wordt tijdelijk omgedoopt tot Cinema 3, drank en snoep kunnen via de shop/counter gekocht worden en vervolgens mee de zaal in.
Daarnaast zijn alle voorstellingen zonder pauze om de bezoekersstromen zo goed mogelijk te kunnen scheiden en contacten te vermijden.
 
Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen die niet op een stoel zit. Het personeel van Landvast werkt ook met mondkapjes. Vooralsnog is er geen verplichting om het mondkapje te dragen tijdens een voorstelling.
 
Na afloop van bijeenkomsten/filmvoorstellingen zullen de gasten meteen het gebouw verlaten.

Overige informatie over bijenkomsten e.d. hopen wij zo spoedig mogelijk met u te kunnen delen.

Dinsdag 13 oktober 20.15 uur
Op dit moment zijn we alle maatregelen aan het inventariseren en kijken we welke er gelden voor onze specifieke situatie en ons multifunctioneel gebouw. Morgen in de loop van de middag hopen we hier wat over te kunnen berichten. Heeft u vragen omtrent uw reservering dan verzoeken wij u nog even te wachten. Wilt u een voorstelling annuleren dan kunt u naar ons bellen via 078 6912923 of mailen via info@landvast.nl

 
Dinsdag 13 oktober 16.30 uur
Ook wij kijken met grote spanning zo dadelijk naar de persconferentie om 19.00 uur en wat voor gevolgen dit gaat hebben voor onze cultureel centrum. In verband met de multifunctionaliteit van ons gebouw is vaak niet direct duidelijk welke maatregelen wel en welke niet voor ons gelden.
 
Afhankelijk hoeveel er direct duidelijk wordt zullen wij de maatregelen zo spoedig mogelijk opvolgen. Geeft u ons alstublieft even de tijd om hierover te communiceren.
 
Wij proberen woensdag de eerste gasten waarvoor de maatregelen gelden te informeren. Te denken valt aan evenementen maar ook aan reeds betaalde bioscooptickets.
 
Op deze pagina komt de laatste actuele informatie te staan.
 
#hopelijktotsnel #blijfgezond #wedoenhetsamen