Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 okt 2020

Laatste nieuws omtrent Coronamaatregelen


Laatste update:
Woensdag 14 oktober 17.00 uur
Op dit moment zijn we hard bezig om alle maatregelen die wij voor ons multifunctionele cultureel centrum in acht moeten nemen in kaart te brengen. Dit duurt helaas wat langer dan gedacht. Voor nu hebben we de volgende aanpassingen die we alvast met u kunnen en willen delen.
 
Kraan 3 is vanaf woensdagavond 22.00 uur gesloten en zal gesloten blijven zolang de maatregelen van kracht zijn. Ook is ons arrangement Film & Eten op de vrijdagavond niet meer mogelijk.

Onze Cinema’s blijven open, het maximaal aantal personen per zaal is 30. De shop/counter blijft open voor verkoop snoep/dranken. Echter zullen er geen alcoholische dranken meer verkocht worden.
Cinema Royaal wordt tijdelijk omgedoopt tot Cinema 3, drank en snoep kunnen via de shop/counter gekocht worden en vervolgens mee de zaal in.
Daarnaast zijn alle voorstellingen zonder pauze om de bezoekersstromen zo goed mogelijk te kunnen scheiden en contacten te vermijden.
 
Mondkapjes zijn verplicht voor iedereen die niet op een stoel zit. Het personeel van Landvast werkt ook met mondkapjes. Vooralsnog is er geen verplichting om het mondkapje te dragen tijdens een voorstelling.
 
Na afloop van bijeenkomsten/filmvoorstellingen zullen de gasten meteen het gebouw verlaten.

Overige informatie over bijenkomsten e.d. hopen wij zo spoedig mogelijk met u te kunnen delen.

Dinsdag 13 oktober 20.15 uur
Op dit moment zijn we alle maatregelen aan het inventariseren en kijken we welke er gelden voor onze specifieke situatie en ons multifunctioneel gebouw. Morgen in de loop van de middag hopen we hier wat over te kunnen berichten. Heeft u vragen omtrent uw reservering dan verzoeken wij u nog even te wachten. Wilt u een voorstelling annuleren dan kunt u naar ons bellen via 078 6912923 of mailen via info@landvast.nl

 
Dinsdag 13 oktober 16.30 uur
Ook wij kijken met grote spanning zo dadelijk naar de persconferentie om 19.00 uur en wat voor gevolgen dit gaat hebben voor onze cultureel centrum. In verband met de multifunctionaliteit van ons gebouw is vaak niet direct duidelijk welke maatregelen wel en welke niet voor ons gelden.
 
Afhankelijk hoeveel er direct duidelijk wordt zullen wij de maatregelen zo spoedig mogelijk opvolgen. Geeft u ons alstublieft even de tijd om hierover te communiceren.
 
Wij proberen woensdag de eerste gasten waarvoor de maatregelen gelden te informeren. Te denken valt aan evenementen maar ook aan reeds betaalde bioscooptickets.
 
Op deze pagina komt de laatste actuele informatie te staan.
 
#hopelijktotsnel #blijfgezond #wedoenhetsamen