06 sep 2020

Royaal: huiskamerconcert


Mel@nie en The Occasional Company of Gentlemen in Landvast

U heeft haar wellicht gezien en gehoord tijdens de Thuis@Landvast Livestream of tijdens haar optredens in het succesvolle We Want More op SBS 6, waar zij uiteindelijk wist door te dringen tot de finale. Zondagmiddag 27 september komt country/pop singer-songwriter Mel@nie naar Landvast.

Mela@nie wordt dit keer begeleid door the Occasional Company of Gentlemen, bestaande uit Pieter Kroon, Jan Klop, Gijs Nijenhuis en Geurt-Jan Ploeg.

Het repertoire bestaat uit eigen werk van haar EP "Where the Journey Begins", waarop The Gentlemen ook te horen zijn, aangevuld met heerlijke meezing covers, en klassiekers uit de pop- en countrymuziek.

Het huiskamerconcert vindt uiteraard plaats in de sfeervolle setting van de Cinema Royaal zaal. Een knusse huiskamersfeer, maar door de ruime zaal is het ook mogelijk om veel afstand te houden. Het aantal plaatsen is hierdoor beperkt. Reserveren is ook hier verplicht.  Om extra mensen plaats te kunnen bieden is het ook mogelijk om een kruk te reserveren.

Tickets voor een fauteuil bedragen € 15,- en voor een kruk €10,- De aanvang is 15.00 uur en de zaal gaat een half uur voor aanvang open.

Meer informatie en tickets zijn te bestellen via www.landvast.nl, maar u kunt ook telefonisch contact opnemen via 078 6912923.