Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

05 sep 2020

Royaal: Extra voorstellingen André Rieu


Na de eerste 6 uitverkochte voorstellingen en op verzoek plannen we nog extra voorstellingen in van Andre’s Magical Maastricht: Verbonden door Muziek viert 15 jaar van betoverende concerten in André’s geboortestad Maastricht.

De Koning van de Wals heeft zijn meest spectaculaire optredens en gevoeligste muziekstukken geselecteerd en brengt de vrolijke sfeer van zijn iconische openluchtconcerten in Maastricht, regelrecht bij jou in de bioscoop. Gastheer André van Duin heeft een persoonlijk gesprek met André Rieu, een exclusief interview vanaf Het Vrijthof in Maastricht. Geen zomer is compleet zonder de walsen van André Rieu en het ongeëvenaarde Johann Strauss Orkest. Muziek brengt mensen samen, brengt hoop en brengt vrolijkheid- en dat is wat we nu meer dan ooit nodig hebben.

De extra voorstellingen zijn op de zondagmiddagen 13 en 20 september om 14.30 uur. Kaarten kosten €17,- inclusief een kop koffie en een heerlijk stuk vlaai. Kaarten zijn te reserveren (verplicht) via de website of per telefoon.