Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

13 jan 2020

1/2020 Johan Wittekoek miljoenste filmbezoeker


Op zaterdag 11 januari heeft het team van Landvast de miljoenste bioscoop bezoeker verwelkomen. Het was Johan Wittekoek uit Ridderkerk die de eer te beurt viel. Hij ging samen met zijn vrouw naar de film 1917 die afgelopen donderdag in première ging. Bioscoopmanager Ton Kroeze riep alle bezoekers bij elkaar om de miljoenste bezoeker bekend te maken. Als prijs kreeg meneer een filmvoorstelling naar eigen invulling cadeau. Ook  werd er getrakteerd op bubbels en popcorn om er zo een feestelijke tint aan te geven.

In 11 jaar tijd 1 miljoen bezoekers in de bioscoop (2 zalen met bij elkaar 187 stoelen) is best bijzonder te noemen. Hoogtepunten waren de Gooische vrouwen films, maar ook Oorlogswinter en Nova Zembla de eerste Nederlandse 3D-film.

Ook kaskrakers zoalsde films van James Bond en Mission Impossible mochten veel bezoek ontvangen. Mama Mia deed het voortreffelijk en voor de kinderen waren de Minions en Ice Age favoriet. Ook werden er veel 3D-films vertoond, omdat we na 2 jaar digitaal gingen vertonen. Investeren in de juiste techniek heeft zeker meegeholpen om zoveel bezoekers te trekken. Al met al kan het Landvastteam trots zijn op het bereikte resultaat.

Op naar de volgende miljoen!