03 okt 2022

Luisterclub Popmuziek Landvast


Donderdag 13 oktober is er weer een luisterclubmiddag in Cultureel Centrum Landvast. De verhuizing naar de gezellige bovenzaal van Landvast is goed bevallen en er zijn diverse mogelijkheden voor de opstellingen van geluid en eventueel ook beeld, maar ook van de stoelen, afhankelijk van het aantal muziek luisteraars, zodat het als vanouds weer vooral een heel gezellige bijeenkomst zal worden.

Muziekliefhebbers kunnen weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw, dus van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills &Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij !

De toegang is gratis, koffie, thee of drankjes kunnen gelukkig bij de bar van Landvast worden besteld..

Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans, die op zijn laptop meer dan 1300 CD’s met 19000 nummers bij zich heeft, waaruit keuzes gemaakt kunnen worden die meestal goed in de smaak vallen.

Op donderdag 8 september starten wij het  winterseizoen weer op. Ook de donderdagen 10 november en 8 december staan al in de planning. Eventuele wijzigingen staan altijd in het weekblad Het Kontakt/Klaroen en op diens website. Het programma loopt van steeds van  14.00 tot 16.00 uur maar nog even nablijven is ook altijd gezellig !