Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

19 apr 2022

Luisterclub Popmuziek Landvast


Donderdag 28 april is er weer een luisterclubmiddag in Cultureel Centrum Landvast. De verhuizing naar de gezellige bovenzaal van Landvast is goed bevallen en er zijn diverse mogelijkheden voor de opstellingen van geluid en eventueel ook beeld, maar ook van de stoelen, afhankelijk van het aantal muziek luisteraars, zodat het als vanouds weer vooral een heel gezellige bijeenkomst zal worden.

Muziekliefhebbers kunnen weer gezamenlijk luisteren naar allerlei soorten popmuziek uit de vorige eeuw, dus van 1960 tot 2000. The Beatles, ABBA, Supertramp, Stevie Wonder, Barbra Streisand, The Eagles, Pink Floyd, Billy Joel, Crosby Stills &Nash, Beach Boys, Joe Cocker en heel veel anderen komen voorbij !

De toegang is gratis, maar de koffie, thee of drankjes helaas niet. Wel is het fijn dat er behalve koffie en thee ook een wijntje of biertje kan worden besteld bij de bar van Landvast.

Het muzikale programma wordt weer verzorgd door Peter Boermans, die de corona tijd gebruikt heeft om veel muzieknummers uit te zoeken, die vast wel goed in de smaak zullen vallen.

De volgende luisterclub middag  is op donderdag 28 april en in de planning staan ook donderdag 12 mei, 9 juni en 14 juli. Het programma loopt van 14.00 tot 16.00 uur maar nog even nablijven is ook altijd leuk!