11 mrt 2022

Live Music Café 13 maart


Multi Music start op zondag 13 maart met het Live Music Café in Landvast !

We hebben er lang op moeten wachten, maar live muziek kan gelukkig weer na vele stille corona maanden in het Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Op zondag 13 maart verzorgt de Alblasserdamse band Multi-Music, precies na twee jaar wachten, weer het Live Music Café in de gezellige bovenzaal van Landvast .

Het muzikale programma is steeds heel afwisselend met bekende nummers van Frank Sinatra, Billy Joel, Adele, Charles Aznavour,  Ray Charles, Amy Winehouse, Louis Prima, Ramses Shaffy, Stevie Wonder en vele anderen.

De vaste bezetting bestaat uit pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Henk Kok, vibrafonist Sandro Estourgie, drummer Jack Weijts en Peter Boermans voor percussie en geluid. De vaste zangeressen van de band zijn Andrea Keller en Iris Boermans, bovendien is zanger John Blom er dit keer ook bij als gastmuzikant en dat zullen vele vaste bezoekers van de band op prijs stellen.

Ook de bekende violist Nathan Hol en de klarinettist Peter Habraken zijn van de partij, zodat er gerekend kan worden met muziek van hoog niveau.

Helaas is het door de coronamaatregelen niet gelukt om alle geplande datums op te treden waardoor dit keer meteen ook al weer de laatste is van dit winterseizoen.

Doordat Restaurant De Kat in de Wilg in Oud-Alblas inmiddels helaas niet meer bestaat, vervalt ook het zomerprogramma dat MultiMusic vele jaren heeft verzorgd. Hopelijk is het mogelijk dat in oktober 2022 het winterseizoen in Landvast weer kan worden opgestart.  

Het muzikale programma loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur

De toegang tot het Live Music Café is zoals altijd gratis, maar aan de eventuele geldende corona maatregelen moet wel worden voldaan.

Foto:

Zanger John Blom: Terug van weggeweest !