Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

08 aug 2021

André Rieu in Landvast


Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus vertoond Landvast Andre Rieu’s Zomerconcert 2021 ‘Together Again’. Dit concert is exclusief in de bioscoop te zien. André Rieu nodigt u uit om weer samen te komen met uw vrienden, familie en andere dierbaren om met elkaar te genieten van een hartverwarmend concert.

Bezoekers die al eerder één van deze concerten in Landvast hebben gezien weten dat het een feest en een genot is om te genieten van Andre Rieu zijn show op een groot scherm en goed geluid.

De Koning van de Wals heeft hoogstpersoonlijk zijn favoriete tunes, opera-aria’s en dansacts uit shows van over de hele wereld uitgekozen – samen met vele optredens die nog nooit op het grote scherm te zien waren. André brengt artiesten van internationale allure samen in een groots spektakel, om jou te laten zingen, dansen en lachen. Met optredens uit São Paolo, Mainau, Boekarest, Mexico-Stad, Amsterdam, Melbourne en Istanboel.

We vertonen deze voorstelling in Cinema Royaal. Kaartjes kosten €19,00 en zijn inclusief een kopje koffie en een punt vlaai van Bakkerij Prins. Deze krijgt u voorafgaand aan de voorstelling, de zaal is ruim voor aanvang toegankelijk.

De aanvangstijden van de voorstellingen zijn op de zaterdag en zondag  10.30, 13.45, 17.00 en 20.15 uur.

Tijdens de voorstelling is het mogelijk om hapjes en drankjes te bestellen.

U kunt via deze link reserveren of iedere dag via de telefoon op nummer 078-6912923.