Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

22 mei 2021

Laatste Film & Eten Thuis


Deze vrijdag 28 mei is de laatste Film&Eten thuis editie. We hopen om niet al te kort hierna de deuren weer echt te mogen openen en u mogen te begroeten in onze sfeervolle locatie.

Onze menukaart bestaat uit de bekende dagschotels in een vlees-, vis en vegetarische variant, een deelgerechten-menu en een wisselende "special". Voor het filmgedeelte van ons Film & Eten-concept hebben wij een bonte verzameling dvd's staan.

De menu's kosten €15,00 per stuk, daarnaast kunt u voor €5,00 de "toet van de week" erbij bestellen. 

Er is ook een kindermenu (frites met snack en appelmoes, een ijsje naar keuze en een draai aan ons snoeprad) voor €7,50.

Bij het ophalen van uw bestelling mag u een dvd meenemen, heeft u zelf nog dvd's staan dan mag u deze uiteraard aan onze collectie toevoegen. De gekozen dvd kunt u bij uw volgende bestelling weer inwisselen.

Wachten op uw bestelling is bij Landvast geen straf, wij maken er een feestje van met o.a. de mogelijkheid om uw bestelling aan te vullen met snacks en drankjes voor tijdens de film. We zorgen voor een leuk "wachtmuziekje" en voor de kinderen staat het snoeprad klaar.

De gerechten kunt u vanaf de zaterdag ervoor via onze webshop bestellen. Op de dag zelf kunt u vanaf 17.00 uur ook binnenlopen en bestellen, het kan zijn dat de wachttijd dan iets langer is. 

Zien we u vrijdag?