Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

29 jan 2021

Thuis@Landvast gaat door!


Elke zaterdag in februari organiseert Landvast een leuke thuis@Landvast-activiteit. Op de agenda staan een heus pannenkoekenfestijn, All you need is Landvast, een bierproeverij met bijpassende muziek verzorgd door Back to Vinyl en een theaterdiner met lokale artiesten.

Pannenkoekenfestijn

Op 6 februari trappen we af met het grote pannenkoekenfestijn. De bedoeling is dat we met zoveel mogelijk kinderen tegelijkertijd een zelf versierde pannenkoek eten. Deze pannenkoeken en bijpassende versiersels kunnen online besteld worden en op zaterdag 6 februari tussen 15 en 17 uur afgehaald worden bij het Pannenkoeken-Pick-up-Point in Landvast. De mooist versierde pannenkoek maakt ook nog kans op een prijs. De avond vervolgen wij door een online kinderdisco en -quiz verzorgd door Scouting Alblasserdam en het ABC-team, welke via Zoom te volgen is. Ouders die geen zin hebben om te koken kunnen uiteraard ook een pannenkoek mee bestellen. Het bestellen van de pannenkoeken kan eenvoudig via de webshop van Landvast.

Elke zaterdag een leuke activiteit

14 februari is het Valentijnsdag, in het kader hiervan organiseert Landvast de dag ervoor “All you need is Landvast”. Deze avond zal gepresenteerd worden door de Alblasserdamse Robert ten Brink (we houden nog even geheim wie dit is) en hierin gaan op zoek naar mooie en liefdevolle momenten. Dus wil je een origineel huwelijksaanzoek doen, zijn je ouders 35 jaar getrouwd of wil je toch eindelijk een keer die serenade ten gehore brengen. Dan is dit je kans. Al deze mooie momenten worden afgewisseld met o.a. een chocoladeproeverij door Arthur Tuijtel, een bingoronde met love songs, en muzikale intermezzo’s. In de webshop van Landvast kunt u een tasje bestellen met onder andere de chocolade voor de proeverij en de bingokaart.

Inzendingen All you need is Landvast

Heb je een idee, vraag of wil je een filmpje insturen. Je kan dit doen door te e-mailen naar marketing@landvast.nl of via whatsapp via het nummer 0786912923.

Zaterdag 20 februari zijn de mannen van Back to vinyl weer in Landvast aanwezig. De platen worden deze keer afgewisseld met een proeverij van speciaal biertjes van lokale brouwerijen. In de webshop kan een pakket van drie biertjes, inclusief een borrelpakket besteld worden.

De afsluiter is het theaterdiner met input van diverse (lokale) artiesten. Het theaterdiner is ondertussen een begrip geworden, artiesten zoals Maarten Peeters, Alderliefste en Syb van der Ploeg hebben al opgetreden in Landvast, begeleid door een heerlijk diner. Helaas is dit in de originele vorm nu niet mogelijk, daarom gaan we voor een online alternatief. Om het plaatje compleet te maken kunt u in de webshop een diner bestellen om thuis te nuttigen. Onze chef-kok zorgt voor een duidelijke uitleg over de bereiding.

Alle activiteiten zijn te volgen via Zoom.