Toneeluitvoering DENK AAN MIJ

Op maandagavond is in de Royaalzaal van Landvast de officiële opening van het 29e Havenfestival en de toneeluitvoering "DENK AAN MIJ".

Korte inhoud:
Stel: je krijgt een brief van je ex. Hij nodigt je uit in zijn luxe
vakantiehuis in Zuid-Frankrijk. Eenmaal aangekomen op de zonnige bestemming, wacht je een grote verrassing.
In “Denk aan mij” worden de ex-vrouwen van Bob onder valse voorwendselen naar zijn vakantiehuis in Zuid-Frankrijk gelokt. Aafke, Bobs eerste vrouw, die haar toevlucht zoekt in homeopathische middelen
voor alle kwaaltjes die zij (denkt dat zij) heeft, arriveert als eerste bij het huisje in de zon. Al snel volgt Bobs tweede ex, Pem, een ijverige tuinier die sinds de scheiding van Bob de liefde van haar leven heeft gevonden
in een vrouw. Als laatste sluit ook Doris aan, Bobs derde vrouw, een regelrechte stoeipoes die gelooft Bobs hart terug te kunnen winnen met haar charmes.
Maar Bob is er niet. Zijn huisbewaarder ontvangt de dames en dan begint het avontuur. Komt Bob ooit nog terug? En zo niet, wat gebeurt er dan met het vakantiehuisje?
PJG Toneel en Entertainment presenteert “Denk aan mij” een hilarisch blijspel van Hetty Heytink met vier damesrollen die vervuld zullen worden door Annemieke de Winter, Annet Bouter, Kim van Middelkoop en Milou den Besten.

Entree is gratis, maar i.v.m. het maximaal aantal mensen dat de zaal in mag, moet u wel een toegangskaart ophalen. Deze zijn te verkrijgen bij de receptie van Landvast vanaf maandag 12 augustus om 10:00 uur.

Aanvang is om 19:45 uur.


Denkaanmij2019_132099328983235589_big.jpg

Lengte
2:30 deze voorstelling bevat een pauze (15 min)

Kijkwijzer


Deze voorstelling wordt verwacht op 16-09-2019