Raphael: The Secret Lovers

Geraffineerde ontwerper, revolutionare portraitor, uitzonderlijke tolk van zijn tijd; Sandro Botticelli, de uitvinder van schoonheid.

Hoewel hij een van de eigengereide schilders van de Italiaanse renaissance was, werd hij na zijn dood al snel vergeten. Zijn werk werd pas herontdekt aan het einde van de 19de eeuw, toen een Engelse kunstenaarsgroep genaamd pre-raffaellieten zijn schilderijen als inspiratiebron gebruikten. Deze herontdekking initieert een authentieke Botticelli-mania, die door gaat tot vandaag. Van Salvador Dali aan Andy Warhol, David LaChapelle naar Jeff Koons en Lady Gaga, niemand lijkt immuun voor de eeuwige charme van Botticelli en zijn kunst.

Raphael_132242664991653107_big.jpg

Lengte
1:30 deze voorstelling is zonder pauze


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zozo 15 novembernov 11:00
didi 17 novembernov 14:00