SAHDW Jubileumavond

Savonds Als Het Donker Wordt ,of kortweg SAHDW, heeft zich gespecialiseerd in het "in een akoestisch jasje steken" van de allermooiste Engelstalige hits uit de Gouden Eeuw van de popmuziek. En daar zit veel, heel veel, muziek uit de top 2000 tussen. Maar de band speelt ook nummers waarvan je je afvraagt hoe het mogelijk is dat ze de Top 2000 nooit halen. Elk optreden van SAHDW is zowel voor de "oudere jongeren als de jonge ouderen" één groot feest van herkenning.

Arrangementen van nummers van bands als The Beegees, The Hollies, The Moody Blues, The Beatles, Venice, The Eagles en zelfs Kiss worden bij tijd en wijle volledig, maar altijd met veel respect voor het origineel, omgebouwd naar een geheel eigen SAHDW-geluid.

Het belangrijkste element in het repertoire van SAHDW vormt de meerstemmige en afwisselende zang. De heren begeleiden zichzelf daarbij op akoestische gitaren, mandoline, banjo, bas, percussie, mondharmonica en viool. Daarbij wordt een geluidsniveau gehanteerd waarbij het mogelijk blijft om zonder stemverheffing het gesprek op gang te houden.

De band heeft in diverse theaters opgetreden, maar ook in een kerk, in een kasteel, in hotels en restaurants, in musea, op straat, tijdens festivals, in de woonkamer, aan de rand van een binnenzwembad en zelfs in de boksring.

Wat vooral opvalt tijdens de optredens is dat het plezier in het spelen er altijd vanaf spat. De heren hebben zich plechtig voorgenomen zodra dat niet meer het geval is er direct mee te stoppen. Maar dat zou zo nog maar eens jaren kunnen gaan duren.


SAHDWdefinitief_132104262173594058_big.jpg

Lengte
4:30 deze voorstelling bevat een pauze (30 min)


Speeltijden (klik op de tijden om te kopen)

zaza 23 novembernov 20:00