Filmprogrammering

Love actually (2003)

Love actually (2003)

Omschrijving:
Opbouwend naar de première van Yesterday vertonen we in juni 3 films van regisseur Richard Curtis.

Van een minister-president tot een ouder wordende rockster naar een werkster: liefde is overal en loopt langs grappige, verdrietige en bizarre wegen. De voor een Oscar® genomineerde schrijver Richard Curtis regisseert een ensemblecast vol Hollywoodsterren met tien komische verhalen over liefde in Londen met een hartverwarmend slot op kerstavond. Love Actually is inmiddels een echte klassieker geworden in het genre.

Op 27 juni keert scenarist en regisseur Richard Curtis terug met zijn nieuwe film Yesterday (geregisseerd door Danny Boyle, Slumdog Millionaire, Trainspotting, 28 Days Later), waarin singer-songwriter Jack (Himesh Patel) wakker wordt in een wereld waarin The Beatles nooit hebben bestaan en hij als enige hun nummers nog kent. Ter ere van de release van Yesterday keren in juni drie films van Richard Curtis terug in de bioscoop: About Time, Notting Hill (20th Anniversary) en Love Actually.

Entreeprijs € 9,00. Kortingen en bonnen worden aan de kassa verrekend. Voor de avondvoorstellingen op vrijdag en zaterdag wordt een toeslag van € 0,50 berekend.

Vanwege de beperkte capaciteit in Kraan 3 kan het voorkomen dat u niet meer kunt reserveren voor Film & Eten op vrijdagavond.


Cast & Crew


Regie Richard Curtis
Lengte 02:15
Jaartal 2019
Bioscoop 19 jun 2019
Kijkwijzer
  • Alle Leeftijden
Reserveer:
Kies voorstelling:
  

avond:
-
+
à € 9,00
  

middag/ochtend:
-
+
à € 9,00
  

avond:
-
+
à € 9,00
PosterLoveActually_132036154540536349_big.jpg

Volg ons