Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Landvast Lockdown Challenge

Challenge - Een beetje warmte in je straat

Het geheime codewoord om met mij te appen over deze opdracht in Telegram is: landvast28

Heb jij ook meegedaan met de berenjacht eerder dit jaar? Dat was leuk he, overal op zoek naar beren achter de ramen. Nu zou ik graag wat anders willen verzinnen. Veel mensen zitten alleen thuis en jij en ik kunnen ook niet zomaar overal op visite. Tijd om een beetje warmte bij iedereen te brengen. Ik heb een hartje gekleurd voor jou. Die mag je uitprinten en op het raam plakken. Daarna mag jij hetzelfde doen.

Pak een vel papier, dit mag wit zijn of gekleurd. Teken hier bijvoorbeeld een groot hart op en kleur deze mooi in of knip deze uit. Het idee is om er minimaal twee te maken, die van mij hang je bij jezelf op het raam en de andere twee stop je door de brievenbus bij je buren in de straat. Doe daar een briefje met de volgende tekst bij (je kunt een voorbeeldbriefje hieronder ook downloaden:

“Ik heb een hartje voor u gemaakt. Een beetje liefde in deze tijd. Ik wil u vragen of u deze op een mooie duidelijke plek op het raam wilt plakken.
Misschien wilt u zelf ook een hartje doorgeven? Het is heel eenvoudig, teken of kleur een hartje, knip deze uit en stop deze samen met dit briefje bij een buur in de straat. Schrijf uw naam en huisnummer onder de mijne en doe hetzelfde als ik heb gedaan”.

Download opdracht en tekening