Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Landvast Lockdown Challenge

samen met Leen Zaam

Hoi ik ben Leen Zaam, ik ben 10 jaar en woon aan de Haven 4 in Alblasserdam. Ik hou heel erg van films en ga graag naar de bioscoop. In de kerstvakantie zou ik een paar keer naar de bioscoop in Landvast gaan om films te kijken, een keer met mijn ouders, een keer met opa en oma en ik mocht zelfs een keertje samen met mijn kleinere zusje. Maar helaas kan dit nu niet. Dus nu verveel ik me een beetje. Wil jij vriendjes met me worden en samen challenges doen?

Vanaf maandag 28 december start ik met de Landvast Lockdown Challenge. Maar je kunt je nu al aanmelden!

Via de app Telegram kan je met mij chatten en vertel ik je welke challenge je kunt gaan doen. Verder plaats ik hier ook iedere dag de challenges, echter als je met mij gaat chatten kan je zelf kiezen wanneer en hoe laat je de challenges doet. Als je Telegram hebt geïnstalleerd op een telefoon of tablet kun je het beste deze link hier aanklikken Telegram Leen Zaam, dan voeg je me gelijk toe. Je kunt ook op mijn naam zoeken, zoek dan op Leenzaam.

Andere vriendjes mogen natuurlijk ook mee doen. Stuur ze dan naar deze pagina. Het kost helemaal niets en je kan zelf bepalen of en wanneer je dit doet. Ik zit toch thuis en heb heel de dag de tijd. 

De knoppen hieronder worden per dag actief. Dag 1 start op maandag 28 december.