Bestuurlijk

Missie

De missie  van Landvast: Landvast verbindt!

Landvast verbindt letterlijk de haven aan het centrum, maar het gaat ook over de functie van Landvast voor Alblasserdam. Het doel is dat iedere Alblasserdammer zich thuis kan voelen bij Landvast. Landvast vervult als ontmoetings- en activiteitenplek een cruciale rol in het bij elkaar houden, het verbinden, van de Alblasserdamse samenleving. Dit doet Landvast door:

-     Gastvrij huisvesten van zoveel mogelijk Alblasserdamse en regionale verenigingen;

-     Evenwicht tussen sociaal (eerste doelstelling) en commercieel (ondersteunend aan het waarmaken van de sociale doelstelling);

-     Brede activiteiten “voor iedereen”, passend bij de diverse doelgroepen die in Alblasserdam en de regio samenleven. Naast breedte in de      doelgroep ook in type activiteiten (cultuur, entertainment);

-     Regionale functie zonder voorbij te gaan aan de Alblasserdamse functie en wortels.

 

Organisatie

Landvast  wordt geexploiteerd door  Stichting Sociaal Cultureel Centrum Alblasserdam (SSCCA). SSCCA bezit een 100% belang in Landvast BV. In Landvast BV zijn de commerciële activiteiten ondergebracht (bioscoop en horeca-exploitatie). De niet-commerciële activiteiten zijn ondergebracht in SSCCA.

 

Het bestuur van SSCCA bestaat uit een voorzitter, secretaris en penningmeester. Vanuit SSCCA is er een gedelegeerd bestuurder bij Landvast.

 

Het bestuur is als volgt samengesteld:

 

Voorzitter: J. de Gruijter

Secretaris: L. Maat-de Jong

Penningmeester : R.P.Kooiman

 

Gedelegeerd bestuurder Landvast : R.P.Kooiman

 

Directie: J.P. Laheij

 

SSCCA heeft een subsidierelatie met de Gemeente Alblasserdam en partijen hebben hiertoe een exploitatie-overeenkomst afgesloten. Door de aanwezigheid van de subsidierelatie is SSCCA  WNT-plichtig.

 

WNT-verantwoording 2017 klik hier

 

Overige gegevens

 

SSCCA

Haven 4

Postbus 154

2950AD Alblasserdam

 

Btw nummer  NL0019.188.37.B01

Kvk nummer 23034808

 

Landvast BV

Haven 4

Postbus 154

2950AD Alblasserdam

 

Btw nummer  NL8527.42.502.B01

Kvk nummer 57803110

 

Volg ons