Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Vaste Landvast Gasten Pas

Altijd met korting naar de film?

“Voor de prijs minder dan een filmkaartje 10 keer met korting naar de film? Dit is mogelijk met de Vaste Landvast Gasten Pas!”

Met ingang van 1 januari 2022 beschikt Landvast over een nieuwe (digitale) pas, de Vaste Landvast Gasten Pas
Speciaal voor trouwe bezoekers, of bezoekers die trouw willen worden bieden we nu een nieuwe kortingsmogelijkheid aan. Voor €10,- kan je 10 keer met €2,- korting naar de film.
Hierbij is de pas niet persoonsgebonden. Dus je kan er ook een aanschaffen voor het hele gezin. Of ga je vaak met je vriend(inn)en naar de film dan kan dit een handige manier zijn om met korting te gaan.
Wat ook nog heel fijn is, is dat je de korting per direct ook bij online reserveringen kunt verwerken. Dus je hoeft niet meer apart langs de receptie.

Vanuit duurzaamheidsoogpunt hebben we besloten om de pas volledig digitaal te maken. Je kunt de pas eenvoudig in je gratis online account koppelen en bij elke ticket kun je kiezen of je de korting wilt gebruiken. 
Even alle voordelen op een rij.

✓ Online inwisselbaar
✓ Online aan te schaffen én op te waarderen
✓ Tegoed is een jaar geldig
✓ Niet persoonsgebonden, dus 1 pas voor het hele gezin
✓ Bruikvoor voor alle reguliere filmvoorstellingen* in alle zalen
✓ Ook geldig voor Opera, Kunst of muziekvoorstellingen

* De Vaste Landvast Gasten pas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. Ladiesnights, premières, kinderfeestjes, peutervoorstellingen en film & eten.

Voorwaarden Vaste Landvast Gasten Pas:

1. De Vaste Landvast Gasten Pas is een 10-rittenkaart die gebruikt kan worden op onze website of (digitaal) getoond aan de receptie. Voor deze pas betaalt u € 10,- en hiermee krijgt u 10 keer € 2,- korting voor een reguliere filmvoorstelling

2. De korting wordt verwerkt op de standaard ticketprijs. Eventuele toeslagen (3D, XL-voorstellingen) blijven ongewijzigd. Wel bent u alsnog goedkoper uit.

2. De Vaste Landvast Gasten Pas is niet te gebruiken voor speciale voorstellingen. Hieronder vallen o.a. Ladiesnights, premières, kinderfeestjes, peutervoorstellingen en film & eten voorstellingen.

3. De Vaste Landvast Gasten Pas is niet te combineren met andere kortingen zoals 65+, studenten, minder valide of speciale Landvast kortingsacties. Ook is de pas niet te combineren met de Landvast Kadobon of speciale filmbonnen vanuit bijvoorbeeld de OKA of SWA.

3. De Vaste Landvast Gasten Pas heeft een geldigheidsduur van 12 maanden na aanschaf. Eventueel ongebruikte ritten vervallen na deze geldigheidstermijn. Ongebruikte credits kunnen niet worden ingewisseld voor geld of een andere vorm van waarde.

4. De Vaste Landvast Gasten Pas is niet persoonsgebonden. 

5. Landvast behoudt het recht om bovenstaande voorwaarden tussentijds te wijzigen.