Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Coronamaatregelen

Op deze pagina willen we u op de hoogte brengen van de gevolgen van de coronamaatregelen.

Laatste update: 21 december

Tijdelijke openingstijden

Vanwege de nieuwe maatregelen hebben we tijdelijk onze openingstijden aangepast.
U kunt Landvast bezoeken voor het retourneren van tickets of afhaal van onze webshop tussen 10.00 en 15.00 uur. Ook zijn we tussen deze tijden telefonisch bereikbaar.
Van 24 december tot en met zondag 2 januari zijn we geheel gesloten. Vanaf 3 januari zijn we weer tussen 10.00 en 15.00 uur bereikbaar.

Maatregelen

Verdrietig hebben wij de nieuwe maatregelen zojuist tot ons laten komen. We hebben de laatste dagen heel hard gewerkt om een mooie kerstprogramma binnen de maatregelen aan te bieden, maar helaas. Hier is een dikke streep doorheen gezet. Het nieuws kan u niet ontgaan zijn dat wij (wederom) onze deuren tot en met vrijdag 14 januari gesloten moeten houden. Alle voorstellingen tot en met vrijdag 14 januari zijn per direct geannuleerd. Heeft u reeds tickets gekocht dan zullen deze zo spoedig mogelijk terug worden gestort. U hoeft hier verder niets voor te doen.

Heeft u tickets fysiek afgehaald, dan kunt u vanaf maandag 10 uur telefonisch contact met ons opnemen hierover via 078-6912923. Heeft u een cadeaukaart met als einddatum 31 december 2021 houdt u dan onze website en social media berichten hierover in de gaten.

We wensen u ondanks alles fijne feestdagen en hopen snel op betere tijden. Kijk een beetje naar elkaar om en bovenal, blijf gezond.

Team Landvast