Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Coronamaatregelen

Reserveren Cinema & Evenementen
In verband met de invoering van de nieuwe maatregelen kunnen er op dit moment alleen online tickets gereserveerd worden. Deze kunt u voorafgaand aan de voorstelling aan de kassa bij ons afrekenen.

Maatregelen 
We zijn ontzettend blij dat we u sinds juni weer mogen ontvangen en begroeten in Landvast. Sinds de opening volgen we de actuele richtlijnen en adviezen van de overheid en het RIVM. Dit hield tot zaterdag 25 september in dat u thuis bleef bij klachten en dat we in het gebouw en onze zalen 1,5 meter afstand tot elkaar hielden.

Vanaf zaterdag 25 september zijn er nieuwe maatregelen actief. Dit betekent dat u ons alleen kunt bezoeken met een coronatoegangsbewijs en dat u ook geen 1,5 meter afstand hoeft te houden. Deze maatregel geldt voor alle Landvast gasten, wij zijn een multifunctioneel gebouw met heel veel verschillende gebruikers en kunnen aan deur geen onderscheid maken. Voor ons druist het in tegen al het gevoel van Gastvrijheid en er zijn voor 'iedereen' maar we willen ook graag dat we deze pandemie onder controle gaan krijgen.

Zaalbezetting
We hebben zelf besloten om de capaciteit van de cinema zalen 1 en 2 tot maximaal 75% te bezetten. Bij reserveringen zal er altijd een stoel links en rechts geblokkeerd worden. Echter gaat dit nieuwe systeem pas zaterdag 25 september in. Reserveringen die nu gemaakt worden zullen we met de hand aanpassen waarbij u minimaal gelijkwaardige plekken zult krijgen.

We hopen uiteraard op uw begrip. We doen het samen.

Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toont u bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier. Om te controleren dat het coronatoegangsbewijs van u is, vragen we u ook naar uw legitimatiebewijs. 

Houd bij binnenkomst uw reserveringsnummer, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het gele boekje of een ander bewijs van vaccinatie geldt niet als coronatoegangsbewijs. 

Vaccinatiebewijs: als u volledig gevaccineerd bent, kun je met de CoronaCheck-app van je vaccinatiebewijs een QR-code maken. Log in met uw DigiD. Als u bij de vaccinatie toestemming heeft gegeven, worden uw vaccinatiegegevens automatisch opgehaald bij het RIVM, de GGD of het ziekenhuis. Als dit niet automatisch gaat, kunt u uw vaccinatiebewijs ook zelf toevoegen aan de app. Hier leest u precies hoe dit gaat.

Negatieve testuitslag: maak via Testen voor Toegang een afspraak voor een gratis coronatest. Bij een negatieve uitslag, ontvangt u via de testlocatie een ophaalcode die u in de CoronaCheck-app omzet in een QR-code. Let op: uitsluitend testresultaten via Testen voor Toegang worden geaccepteerd en de negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn. U kunt uw afspraak voor een coronatest pas 2 weken voor de datum van het concert inplannen.

Herstelbewijs: heeft u corona gehad en kunt u dat aantonen met een positieve PCR-test? Dan kunt u een herstelbewijs uploaden in de CoronaCheck-app. Dat gebeurt automatisch als u met uw DigiD inlogt in de app. Dit werkt alleen als de positieve test tussen de 11 dagen en 180 dagen oud is.

Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs of de CoronaCheck-app kunt u contact opnemen met:

  •  Helpdesk CoronaCheck 0800 1421 (gratis), bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur
  •  Helpdesk Testen voor Toegang 088 777 08 09, bereikbaar van maandag t/m zondag 08.00 – 20.00 uur