Werk je browser bij

Zo te zien gebruik je een verouderde of niet ondersteunde browser.
Gebruik een recente versie van één van de volgende browsers voor een optimale werking van deze website

Download Chrome Download Firefox Download Edge

Recensie Onze jongens in Miami.

Elke maand gaan er diverse films in première in Landvast in Alblasserdam. Maar waar gaan die films precies over? Om een tipje van de sluier op te lichten vraagt Landvast soms een Alblasserdammer om een recensie te schrijven over een film die in première gaat.

Recensie Onze jongens in Miami:

Ten eerste wat een heerlijke zwijmel film!!

Johan Nijenhuis heeft een goed vervolg op Onze jongens gemaakt met in de hoofdrollen Jim Bakkum ( Jorrit ) Martijn Fisher ( Bas ).

Jorrit is weer vrijgezel en woont samen met zijn zoon. Ze ontvangen belastingpapieren en gaan daar een gesprek over aan bij de belastingdienst. Daar gaat Jorrit als glazenwasser een act uitvoeren, waardoor iedereen in het kantoor het erg warm krijgt bij het zien van zijn blote bovenlijf. Alles wordt gedelete.

Bas komt op het briljante idee om zijn droom te verwezenlijken om in Miami een stripclub te openen. Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een bouwval te zijn. Ze trommelen wat bouwvakkers op, Thijs en Boris, en gaan aan de slag. Ze hebben wel met concurrentie te maken, maar gaan graag de uitdaging aan. 

Jorrit komt al snel in contact met de uit Spijkenisse afkomstige Lola ( Eva van de Wijdeven ) die als danseres werkzaam is in Miami. Ze is mooi en uitdagend en dat trekt de aandacht van Jorrit. Ze gaat de boys helpen en al gauw zetten ze een show in elkaar en is de bouwval klaar om te starten met de stripact.

Ik vond het een zwoele sexy film en goed in elkaar gezet. 

-Daniëlle Bosman Cok