Ladies@landvast

Speciaal voor alle vrouwelijke filmliefhebbers is er Ladies@Landvast. Een ontspannen avondje uit waar u, naast de première van een topfilm, wordt getrakteerd op een drankje, hapje en afwisselende stands met aanbiedingen en acties. 

 

Onze Ladies@Landvast avonden zijn altijd erg druk bezocht. Wij bieden de 200 dames op deze avonden graag een afwisselend aanbod aan producten en activiteiten. Mocht u interesse hebben om op één van onze avonden uw product te promoten door middel van een stand of een kleinigheidje in de goodiebag, neemt u dan contact op via ladies@landvast.nl.

 

Op 21 juni 2019 hebben we onze eerste young ladies@Landvast: Een ladiesnight@landvast én voorpremière, maar dan voor de jonge dames. Deze avond wordt georganiseerd rond de voorpremiere van de film 100% Coco New York.

 

Als aanvulling op de populaire Ladies@Landvast-avonden hebben we op 26 juni een Ladies and gentlemen@Landvast-avond met een feestelijke rode loper premiere. Deze avond wordt georganiseerd rond de premiere van de film Yesterday. De film begint om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. Kaarten kosten € 14,50 p.p. Dit is inclusief een drankje en een hapje. Zowel vooraf als in de pauze wordt u getrakteerd op live muziek van de band 's Avonds als het donker wordt en er staat een stand met platen, cd's en merchandise van platenzaak Get Back uit Dordrecht.

 

juni
21

Young ladies@Landvast: 100% Coco New York

Vrijdag 21 juni is het weer zo ver! Een ladiesnight@landvast én voorpremière, maar dan voor de jonge dames.

Je kunt een lekker welkomstdrankje verwachten, een rode loper, lekker eten & verschillende stands en natuurlijk een goodiebag.

De film begint om 18:45 uur, de inloop is vanaf 18:00 uur.

Wees erbij!

De voorverkoop is gestart.

juni
26

Ladies and Gentlemen@Landvast: Yesterday

Speciale voorpremière in samenwerking met de band 's Avonds als het donker wordt en platenzaak Get Back uit Dordrecht.

Deze keer niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen.

De voorverkoop is gestart.

 

 

 

Volg ons