Ladies@landvast

Speciaal voor alle vrouwelijke filmliefhebbers is er Ladies@Landvast. Een ontspannen avondje uit waar u, naast de première van een topfilm, wordt getrakteerd op een drankje, hapje en afwisselende stands met aanbiedingen en acties. 

 

Het is ook mogelijk om bij De Portier het vriendinnenmenu te reserveren. Dit is een driegangenmenu voor €19,50 voorafgaand aan Ladies@Landvast. Het menu is te reserveren via De Portier zelf op telefoonnummer 06 14896691.

 

Onze Ladies@Landvast avonden zijn altijd erg druk bezocht. Wij bieden de 200 dames op deze avonden graag een afwisselend aanbod aan producten en activiteiten. Mocht u interesse hebben om op één van onze avonden uw product te promoten door middel van een stand of een kleinigheidje in de goodiebag, neemt u dan contact op via ladies@landvast.nl

 

april
26

Ladies@Landvast De Matchmaker

Levensgenieter Chris (Benja Bruijning) reist als fotograaf de hele wereld over. Wanneer de bodem van zijn bankrekening in zicht komt en werk uitblijft, keert hij noodgedwongen terug naar zijn moeder Marja (Ariane Schluter). Voorverkoop start op 19 maart a.s., kaarten kosten €15,00.

 

 

 

Volg ons