Evenementenkalender

september
21

Feest aan de haven

Het avond programma start dit jaar om 20.00 uur met de winnende Dj die mee heeft gedaan aan de Dj contest van dit jaar. Omstreeks 21.30 kan Alblasserdam genieten van een spectaculaire lasershow. En direct hierna gaan wij op beide podia verder met een dijk van een programma!

Algemene event info:

LET OP: voor u het terrein kan betreden dient u door onze toegangscontrole gegaan te zijn. Hierbij zullen ook polsbandjes uitgedeeld worden waarmee iedereen van 18 jaar en ouder alcoholische dranken kan halen. Zonder polsbandje worden er dus ook geen alcoholische dranken uitgegeven en hier is een strenge controle op! Zorg er dus voor dat je je identiteitskaart bij je hebt zodat er geen twijfel kan ontstaan!
oktober
12

I love 90s

Samen met 500 knalpijpjes gaan we 12 oktober 2019 Landvast in Alblasserdam op z'n kop zetten!

Let op: Kaarten zijn alleen te koop aan onze receptie, dus niet online.
november
2

Back to Vinyl

Al voor de 36ste keer wordt Back to Vinyl georganiseerd. Bij dit feest draait alles letterlijk: het draait om gezelligheid, sfeer, herkenning en reünie en de muziek draait op vier draaitafels: muziek uit 60/70/80 in twee zalen; eentje met (classic) rock en eentje met soul/disco.

Voorverkoop start 21 september om 10:00 uur!
november
16

Dinerconcert 2019

Zaterdag 16 november a.s. vind het jaarlijkse Theater@Landvast Dinerconcert plaats.

Tussen de gangen door wordt er een muzikaal spektakel verzorgd door Cor Bakker en Gerard Alderliefste.

De ontvangst met een welkomstdrankje is vanaf 18:30 uur. De kaarten kosten € 50,00 - exclusief overige drankjes - en zijn verkrijgbaar via www.landvast.nl, telefonisch via 078-69 12923 of aan de receptie.
november
17

Fureys

De legendarische band The Fureys is één van de oudste en bekendste folkgroepen uit Ierland. Dit jaar bestaat de band 41 jaar en dat vieren ze met een uitgebreide tournee waarmee ze ook Nederland zullen aandoen.
november
23

SAHDW Jubileumavond

Savonds Als Het Donker Wordt bestaat 15 jaar en organiseert deze jublieumavond in samenwerking met Landvast.