Filmprogrammering

David Gilmour Live at Pompeii

David Gilmour Live at Pompeii

Omschrijving:
45 jaar nadat Pink Floyd's David Gilmour 'Live At Pompeii' filmde in het legendarische Romeinse amfitheater, keerde hij terug voor twee spectaculaire shows.

David Gilmour Live At Pompeii is een audio-visueel spektakel, met vuurwerk, lasers en een gigantisch cirkelvormige scherm waarop speciaal gemaakte films geselecteerde nummers complimenteren, maar het gaat vooral om de verbazingwekkende muziek en optredens van een all-star band.

De optredens waren de allereerste rock concerten voor publiek in het Romeinse amfitheater, en voor slechts twee avonden, kon de menigte van 2,600 mensen precies staan waar gladiatoren in de eerste eeuw na Christus zouden hebben gevochten.

De show bestaat uit liederen uit David's carrière, evenals vele Pink Floyd klassiekers, waaronder 'One Of These Days', het enige nummer dat ook werd uitgevoerd bij de band's show in 1971. Beide concerten zagen ook zeer speciale uitvoeringen van 'The Great Gig In The Sky' van 'The Dark Side Of The Moon', die David zelden speelt als soloartiest. De film bevat hoogtepunten uit beide shows, in 4k gefilmd door regisseur Gavin Elder.

Reserveer:
Kies voorstelling:
  

Concerten €12,50:
-
+
à € 12,50
  

Concerten €12,50:
-
+
à € 12,50
David20Gilmour20poster202.jpg

  • DavidGilmour_LiveAtPompeii_PageProfilePicture_200617204649_big.jpg

Volg ons