Opera, ballet en concerten

De mooiste Londense opera's en avondvullende balletten van The Royal Opera House zijn ook in Landvast te zien. Operaliefhebbers die niet in de gelegenheid zijn om de premièreavonden van het vermaarde Royal Opera House in Londen bij te wonen, kunnen nu toch genieten van de scherpste regies en beste zangprestaties. De voorstellingen worden geheel live uitgezonden vanuit Londen.

 

 

december
5

The Nutcracker (ballet)

Het magische kerstcadeautje van een jong meisje laat haar een fantastisch avontuur beleven in dit schitterende, klassieke ballet, gedanst op Tsjaikovski's magnifieke muziek.

Live in uw bioscoop op dinsdag 5 december 2017!
januari
16

Rigoletto (opera)

David mcVicars gelauwerde productie van Verdi's even heftige als tragische opera wordt gedirigeerd door Alexander Joel en uitgevoerd door een uitmuntende cast, aangevoerd door Dimitri Platanias, Lucy Crowe en Michael Fabiano.

Live in uw bioscoop op dinsdag 16 januari 2018!
februari
7

Tosca (opera)

Drama, passie en fabuleuze muziek: Deze operateske thriller van Puccini kan worden beschouwd als een van de grote avonturen op operagebied. Dan Ettinger dirigeert een sterbezetting, aangevoerd door Adrianne Pieczonka, Joseph Calleja en Gerald Finley.

Live in uw bioscoop op woensdag 7 februari 2018!
februari
28

The Winter's Tale (ballet)

Sprookje over liefde en verlies, omgetoverd in een meeslepend dansdrama door Christopher Wheeldon in zijn balletversie op muziek van Joby Talbot.

Live in uw bioscoop op woensdag 28 februari 2018!
maart
6

Carmen (opera)

Bizets klassieke Franse opera met in de hoofdrol Anna Goryachova, in de overrompelende productie van Barrie Kosky.

Live in uw bioscoop op dinsdag 6 maart 2018!
maart
27

Bernstein Celebration (ballet)

Drie balletten: Nieuw werk van Wayne McGregor, The Age of Anxiety en nieuw werk van Christopher Wheeldon.

The Royal Ballet viert de 100e geboortedag van Leonard Bernstein met een compleet Berstein-programma van de hand van zijn vaste choreografen: Wayne McGregor, Liam Scarlett en Christopher Wheeldon.

Live in uw bioscoop op dinsdag 27 maart 2018!
april
4

Macbeth (opera)

Verdi's opera naar Shakespeares tragedie wordt geleid door dirigent Antonio Pappano en uitgevoerd door een fabelachtige cast met onder anderen Anna Netrebko, Zeljo Lucic en Ildebrando D'Arcangelo.

Live in uw bioscoop op woensdag 4 april 2018!
mei
3

Manon (ballet)

Kenneth macMillans meesterlijke vertelling over de tragische liefde tussen Manon en Des Grieux is een stout staaltje van moderne dans op muziek van Massenet.

Live in uw bioscoop op donderdag 3 mei 2018!
juni
12

Swan Lake (ballet)

Het Royal Ballet presenteert een nieuwe productie van Tsjaikovski´s oogverblindende klassieke ballet, met toegevoegde choreografieën van Liam Scarlett en decors en kostuums van John MacFarlaine.

Live in uw bioscoop op dinsdag 12 juni 2018!

Volg ons